Close

En fantastisk lammebrissel

Freja skriver og spørger om hun ikke skal smøre en madpakke til turen, for hendes mor er lige kommet hjem med brød, og så er vi jo også sikre på at det er økologisk. Senere skriver Lærke at hun er kommet for sent ud af sengen, og hun spørger om jeg har solcreme, for hun kan ikke længere finde sin egen. Jeg traver frem og tilbage på terrassen imens jeg hører The Velvet Underground og lader beskederne tikke ind på min telefon, og senere da vi står på Hovedbanegården, og Freja og Lærke køber billetter, tænker jeg at jeg hellere må købe flere smøger, og bagefter går jeg hen til toiletterne hvor jeg forsøger at betale med en tier, men damen bag disken siger at hun ikke har flere byttepenge og ender i stedet med at stikke mig to billetter.

"Så kan du også rigtig få tisset af inden togturen" siger hun og ler.

Freja siger at hun virkelig glæder sig til at få testet deres udstyr, og at hun ikke håber vi får problemer med den trangia hun har fået af Andreas. "Ting kan også blive for billige" siger hun og skæver op mod de to backpacks på bagagehylden.

Lærke spørger hvor længe vi skal køre, og Freja svarer at vi først skal et par timer ind i Sverige. "Naturen bliver først helt autentisk i Småland" siger hun og finder en liste med vandretips på sin iPhone.

Min mor sender en besked og spørger om vi er kommet godt afsted, og jeg svarer at vi stadig sidder i toget, men at jeg allerede har tænkt på at ryge den første bønne. Min mor svarer at hun ikke forstår min besked, men at hun er glad for at høre at vi hygger os. Hun spørger om jeg har nogle forslag til den perfekte festlokation, hun tænker selv på slotte og herregårde, hun skriver at det kunne være hyggeligt med et sted ved vandet. Jeg svarer at vi måske skal vente og se om jeg overhovedet består, men hun skriver at det faktisk allerede er for sent, for nu har hun lige reserveret et sted med en fantastisk lammebrissel. Min mor pointerer at det faktisk er en praktisk appetizer, for hun forventer at vi får mange gæster der stadig sværger til Atkins.

Cottage_by_n0v1ce.jpg