Close

Epic Parkour Fail

Min søster banker på døren og spørger om jeg vil med til fitboksning, for det er hendes første gang, og hun har ikke lyst til at tage afsted alene. Hun siger at hun har tjekket på hjemmesiden at jeg kan låne handsker derovre, og at man ikke behøver at være i form inden man starter. Jeg kigger på klokken og opdager at jeg har set epic parkour fail compilations i næsten en time, og da jeg fortæller det til min søster, og hun spørger om hvilket klip der så var det sjoveste, kan jeg ikke længere huske hvad jeg lige har siddet og set.

Instruktøren er en veltrænet, energisk type som er et hoved højere end mig, og da jeg spørger hvor man skal gå hen for at låne handsker, kigger hun skævt på mig og siger at holdet jo kun er for piger. Jeg glor på den lange parade af hestehaler og spandexsuits, og min søster der kommer ud som en af de sidste, kigger ned i jorden imens hun lister ind i salen.

Senere står jeg uden for fitnesscenteret og ryger smøger og hører Into The Black på min iPod, og bag mig kan man kigge ind ad ruden og se fitboks-pigerne i aktion. Min søster står cirka i midten og laver rytmiske hook-hook-uppercuts, og foran hende står den franske studine og laver den samme serie. En sort coupé med et par unge indvandrere triller op på siden af mig, og da de opdager at jeg står og kigger ind i salen med fitnesspigerne, begynder den ene fyr at råbe. "Hvad fuck sker der?! Står du og glor på pigerne?!"

Fyren bag rattet læner sig frem så han bedre kan se mig.

"Fucking syg voyeur, mand!"

Han rækker ud efter noget på bagsædet og kaster en hudfarvet gummidildo efter mig.

"Værs'go, Habibi! Spil den mere pik!" råber han og gasser bilen op igen.

Dildoen hamrer ind i ruden til fitnesscenteret, men musikken er så høj at ingen af pigerne ser ud til at bemærke noget, og kort efter kommer en gravhund løbende og begynder at gnave i den hudfarvede dildo.

Transient