Close

Lady Gagas kødkjole

Jeg kører rundt i bilen sammen med Andreas, og Andreas der er en smule udkogt og rastløs, siger at han ikke kan forstå at Patrick ikke snart skriver tilbage, og jeg siger at Patrick måske har skiftet nummer, men Andreas mumler bare at det hele sgu har været en farce med Patrick siden han mødte den italienske bimbo. Jeg fortæller ham at det vist allerede er forbi, og at hun for øvrigt også er fra Frankrig.

"Vi burde købe fast food" siger Andreas og drejer af ved synet af en reklamesøjle. "Se på os" siger han og slår ud med armen "vi har fri, og ingen af os har fået fast food endnu."

Vi triller ind bag en sort coupé med Lady Gaga på anlægget, og Andreas siger at han ikke længere tror på rygterne om at hun er hermafrodit. "Man ville have set noget mere i den kødkjole" siger han og ryster på hovedet. Han parkerer bilen ved en bygning som skulle være den nye veggie grill, men mere ligner et bordel eller en stripklub, og Andreas dobbelttjekker adressen på sin telefon og på vejskiltet, og da en gråsprængt herre med lædervest kommer op fra kælderen, spørger vi ham om det er den nye veggie grill. Han svarer at det ved han ikke noget om, men at vi kun skal gå derned hvis vi er til thailandske kvinder.

Jeg spørger Andreas om vi ikke bare skal køre på Burger King, men han siger at man ikke kan give op så let hvis man virkelig gerne vil have grøntsager, så vi sætter os tilbage i bilen, og Andreas siger at man kan forlænge sin levealder med op til otte år hvis man spiser varieret og undgår kulhydrater. Han siger at grøntsager er en perfekt metode til færre kulhydrater, og jeg nikker og tager de mørke solbriller op af lommen og forsvinder langsomt ned i bunden af sædet.

Road_To____by_plutonicfluf.jpg