Close

Med Andreas i 7-Eleven

Jeg følges med Andreas ind til byen, og Andreas som henter mig lige efter aftensmaden, har taget en hvid skjorte på og et mørkt silkeslips fra Armani. Han fortæller mig at det kostede 800 kr. i Magasin, men at han har fundet det på nettet til det halve, og jeg siger at han ser godt ud, og at det virkelig er et lækkert slips. Han kigger sig selv i spejlet, og jeg hopper i et par hvide sneakers og tager et par solbriller op af lommen.

"Ray Ban?" spørger han og peger på stellet, men jeg ved det ikke, så jeg trækker bare på skuldrene og skynder mig ud ad døren.

Vi stopper på vejen for at købe øl i 7-Eleven, men da vi står ved kassen med to sixpacks, siger Andreas at han ikke har lyst til øl alligevel, så vi hopper ud af køen, og vi stiller øllene fra os og køber i stedet noget gin og tonic.

Da vi står uden for 7-Eleven, siger Andreas at vi har glemt at købe noget til turen, og han har store svedperler i ansigtet, så han løsner sit slips og åbner skjorten og spørger om jeg ikke vil gå tilbage og købe et par dåseøl. Jeg minder ham om at han ikke havde lyst til øl, og han nikker og siger at vi måske bare skal have krus til vores sprut.

Men 7-Eleven-fyren vil ikke sælge mig papkrus uden indhold. "Vi har afstemt krusene med mængden af kaffe" siger han og nikker over mod de to automater ved indgangen.

"Jeg vil bare gerne have nogle krus" mumler jeg og forsøger at række ham 100 kr., men han nægter at modtage mine penge og gentager bare sætningen om kaffemængde og krus.

Min hals snører sig sammen, og min ryg er gennemblødt af sved. En overvægtig fyr med truckerbriller og wifebeater står i køen bag mig, og da jeg ikke flytter mig, og da 7-Eleven-fyren stadig nægter at modtage mine penge, begynder han til sidst at brokke sig til sin kone. Udenfor hører jeg lyden af en sirene, og jeg får øje på Andreas der står ved indgangen og slår ud med armene, og til sidst går jeg hen til kaffeautomaterne og trykker to gange på latteknapperne, og imens den varme væske sprøjter ud af hanerne, griber jeg to tomme kaffekrus og forsvinder ud af butikken.

grunge_brushes_by_joao_antonio.jpg