Close

Monkey Rape

Jeg skriver til Andreas og spørger om vi ikke skal lave noget sammen, og han svarer at det lyder som en god idé. Han foreslår at vi tager i fitnesscenteret klokken to, og jeg går på nettet og klikker på et link fra Nicolai med titlen Monkey Rapes Frog. De næste par minutter sidder jeg bare og glor på en chimpanse der mundknepper en frø, og chimpansen er virkelig energisk og bliver ved med at presse hele frøens krop ind mod sit skridt, og i baggrunden kan man høre folk der griner, og den person der har optaget videoen griner også, og til sidst går chimpansen væk imens frøen stadig bare hænger og dingler imellem dens ben.

Bagefter skriver jeg til Andreas at jeg ikke har tid til fitness, men at vi eventuelt kan mødes senere og drikke en øl, og kort efter tikker der en besked ind fra Lærke der spørger om jeg kan huske hvem der har skrevet Det fordømte forår. For hver gang hun søger på titlen, får hun bare noget frem om en krig i Kosovo, og hun mener ellers at kunne huske at bogen handlede om noget andet.

Min mor er i gang med at dyrke yoga i stuen, og hun ser mig ikke da jeg står i entréen og tager sko på. Hun har sat et nummer på anlægget med fuglefløjt og vandfald og bliver samtidigt dirigeret af en kvindestemme der spørger om hun kan føle den gode energi. Min mor nikker og svarer at hun godt kan føle det, og stemmen siger at en solhilsen faktisk også er den sundeste hilsen man kan lave i yoga.

Min mor strækker armene helt op over hovedet og forsøger at svaje i ryggen, men stillingen ser ud til at give hende åndedrætsbesvær, og da stemmen siger at hun skal huske at strække ud hele vejen igennem fingerspidserne, slipper den stramme spandextrøje sit greb så min mors mave vælter frem i sollyset. Stemmen spørger om det ikke er dejligt, og om min mor er klar til Uttanasana, men min mor kæmper stadig med at trække vejret, og til sidst stopper hun seancen og nummeret og går hen til det glas hun har stående på bordet.

Zoolitude_by_eliaslewinsky.jpg