Close

Sarahs fest på kollegiet

Jeg tager med Andreas til Sarahs fest på kollegiet, og Sarah som allerede er ophidset da vi ankommer, siger at hun ikke håber der bliver ballade med de fremmede drenge fra provinsen.

"Det' hende den fandens rottepige!" bander hun og tramper i jorden, og Andreas siger at hun skal tale pænt og falde ned, men Sarah siger at hun hverken vil tale pænt eller falde ned.

"Har I overhovedet set hende?" siger hun og fnyser. "Jeg mener, hvad fanden sker der? Hun har store, brune rotter på værelset, og de har dukketøj og navne!"

Under altanen er et par drenge i gang med at line op til en avanceret form for ølstafet, og en fyr med mørke solbriller demonstrerer hvordan man kommer igennem banen.

"Hun er sikkert enebarn" siger Andreas og læner sig op af gelænderet.

"Hun er indavl" sukker Sarah "… og jeg ved bare at hendes retardo-venner kommer til at smadre baren!"

"Har vi det sjovt?" spørger Lærke. Hun står i altandøren med en æblecider og vinker til os. Hun har fået en henna-tatovering på underarmen, men det er ikke til at se hvad den skal forestille.

En fyr i et lyserødt balletskørt løber igennem banen som den første, og da han når helt ned til enden, hamrer han en skruetrækker i siden på sin dåseøl og tømmer den på få sekunder.

"Hvad sker der?" spørger Andreas og nikker mod græsplænen.

"Ølstafet" svarer jeg og piller ved det rustne metalgelænder.

"Nej, jeg mener hvad SKER der?" gentager han og peger ned mod hjørnet af græsarealet hvor to piger sidder og snitter hinanden i armene med en kniv.

"Åh, det' bare grunge-tvillingerne der stadig sørger over Kurt Cobain" mumler Sarah.

"Skal vi ikke gå i baren og hygge os?" spørger Lærke. "Der' halv pris på cider."

Vi sætter os sammen med Freja, Patrick og Nicolai, og Lærke som lige har fået en ny mobil, tager billeder imens vi sidder i baren. Freja kigger på sin hud og siger at hun ville ønske man kunne bruge Photoshop i virkeligheden, men Lærke siger at Photoshop er alt for besværligt, og at hun aldrig bruger andet end Instagram. En fyr med hanekam går forbi baren, og han hilser på Sarah, og jeg kigger på Lærke, men Lærke kigger bare ned i bordet og på sine negle, og bagefter siger Nicolai til Freja at det er nogle flotte invitationer hun har lavet til sin Nepalfest. Patrick og Andreas kommer ned til bordet med flere cidere, og det sidste jeg hører inden jeg går tilbage til altanen, er nogen der begynder at skrige fordi den ene af grunge-tvillingerne er kommet til at ramme en åre.

jessicka42069.tripod.com.jpg