Close

Shilas vandpibe

De folk som min mor har arrangeret at jeg skal møde fra universitetet, henter mig på Nørreport og tager mig med en tur i parken inden vi går hjem? Den ene af pigerne er meget lille og slank og har fire kinesiske tegn tatoveret langs kravebenet, og fyren der hedder Tommy og som måske er kæreste med pigen der hedder Linn, peger på en bænk og siger at vi kan sætte os imens han krøller en joint.

Linn lægger sig i græsset og kigger op på himlen og efter et stykke tid begynder hun at le og siger at folk generelt burde kigge mere op. Pigen med de kinesiske tatoveringer kigger på Tommys fingre og spørger om han stadig handler med Anrijs, men Tommy ryster bare på hovedet og siger at Anrijs har været en idiot lige siden den dag ude på Christiania.

Senere går vi op til deres lejlighed på Strøget, og Linn siger at vi skal tage trapperne, for elevatoren har været helt i krise siden første maj festen hvor den norske underbo sad og sked på gulvet. Den anden pige som hedder Shila, viser mig rundt i lejligheden og spørger om jeg vil være med til at ryge vandpibe? Vi sætter os i en rød sofa i stuen, og jeg kan lugte at Linn og Tommy ryger flere joints på værelset. Shila spørger om jeg kan lide PJ Harvey imens hun leder efter en playliste på Youtube, og Linn og Tommy begynder at larme inde fra værelset, så Shila skynder sig at starte en sang og skruer en smule op for musikken.

Vi sidder længe og lytter til PJ Harvey, og på et tidspunkt da jeg spørger Shila om hvordan det så er er at være studerende på universitetet, trækker hun bare på skuldrene og

De folk som min mor har arrangeret at jeg skal møde fra universitetet, henter mig på Nørreport og tager mig med en tur i parken. Den ene af pigerne er meget lille og slank og har fire kinesiske tegn tatoveret langs kravebenet, og fyren der hedder Tommy, og som måske er kæreste med pigen der hedder Linn, peger på en bænk og siger at vi kan sætte os og krølle en joint.

Linn lægger sig i græsset og kigger op på himlen, og efter et stykke tid begynder hun at le og siger at folk altid burde kigge mere op. Pigen med de kinesiske tatoveringer kigger på Tommys fingre og spørger om han stadig handler med Anrijs, men Tommy ryster bare på hovedet og siger at Anrijs har været en idiot lige siden den dag ude på Christiania.

Senere går vi op til deres lejlighed på Strøget, og Linn siger at vi skal tage trapperne, for elevatoren har været helt i krise siden første-maj-festen hvor den norske underbo sked på gulvet. Den anden pige som hedder Shila, viser mig rundt i lejligheden og spørger om jeg vil være med til at ryge vandpibe. Vi sætter os i en rød sofa i stuen, og jeg kan lugte at Linn og Tommy ryger flere joints på værelset. Shila spørger om jeg kan lide PJ Harvey imens hun leder efter en playliste, og Linn og Tommy begynder at larme inde fra værelset, så Shila skynder sig at starte en sang og skruer en smule op for musikken.

Vi sidder længe og lytter til PJ Harvey, og på et tidspunkt da jeg spørger Shila om hvordan det så er at være studerende på universitetet, trækker hun bare på skuldrene og svarer at det ikke rigtig er noget.

"Går du stadig på gymnasiet?" spørger hun og rækker mig slangen.

"Teknisk set" svarer jeg og fylder lungerne med røg.

"Nå men så ved du hvordan det er" mumler hun og sukker "… på uni laver vi heller ikke en skid."

tender_trip_on_earth_by_gothicnarcissus-d30syga.jpg