Close

Shopping med søster

Jeg tager med min søster ind til byen for at shoppe, og min søster går i Magasin for at kigge på bukser, men jeg siger til hende at jeg ikke vil med i Magasin, så jeg går i stedet ind på den irske pub hvor jeg bestiller en halv liter fadøl, og da jeg får mit glas, opdager jeg at jeg ikke har flere smøger tilbage, så jeg spørger bartenderen om han sælger Lucky Strike, men han ryster bare på hovedet og siger at jeg må nøjes med Pall Mall.

Min søster skriver at hun lige skal se på nogle flere sko, og jeg svarer at jeg sidder på den irske pub med en fadøl og venter.

En kvinde ved spilleautomaterne siger at hun ikke vil bryde sig om at blive halshugget af Blæksprutten, hun siger at hun har hørt at han bruger en gammel økse. En af de andre gæster i baren siger at man ikke skal tro på alt hvad man læser, og at Blæksprutten jo også kun har vist interesse for flotte damer indtil videre, men det mener kvinden ikke er rigtigt, hun mener for eksempel ikke at Irma-niecen var noget at skrive hjem om. Jeg hiver min notesbog op af lommen og opdaterer min liste over ting jeg gerne vil undgå. Opdager ved et tilfælde at jeg har skrevet otte kønssygdomme på listen, men uden at huske herpes.

Senere på vej hjem i bilen siger min søster at jeg skal smile noget mere, men da jeg ikke svarer, siger hun at hun er glad for den nye taske hun fandt, fra Marc Jacobs. Vi holder stille i et kryds på vej ud af centrum, og to hunde ligger på fortovet og gisper efter vejret. Min søster spørger om jeg har lyst til en is, men jeg ryster på hovedet og kigger den anden vej. Hun spørger også om jeg har snakket med Josefine siden jeg kom hjem, men jeg hører ikke rigtig efter og skruer i stedet op for radioen.

Transient